Retouren

RETOUREN

Bent u niet tevreden met uw aankopen of wilt u om een andere reden retourneren? U heeft 14 dagen de tijd om na ontvangst van uw bestelling een beslissing te nemen. Nadat u uw retour bij ons heeft aangemeld, heeft u vervolgens 14 dagen de tijd om uw bestelling naar Drogisterij.net te verzenden. Volg de onderstaande stappen voor een soepele afhandeling.


Retourformulier invullen

Neem contact op met de klantenservice om een retour aan te melden. De klantenservice is op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur via klantenservice@voordeeldrogist.eu


Vul alsjeblieft het retourformulier in en stuur dit mee met de artikelen die je wilt retourneren. Kosten retourzending en ontvangstbevestiging 

De kosten voor een retourzending bedragen € 7,25, die worden ingehouden bij de terugbetaling. We zullen zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na het melden van je retour het aankoopbedrag terugstorten op de rekening waarmee is betaald. Zodra we je retour hebben ontvangen, ontvang je een notificatie per e-mail.


Wettelijke garantie 

Voor alle aankopen bij ons geldt de wettelijke garantie, wat betekent dat een product moet voldoen aan wat je er redelijkerwijs van mag verwachten. Sommige producten hebben ook fabrieksgarantie, maar dit doet niets af aan de wettelijke garantie.


Herroepingsrecht 

Je hebt het recht om de overeenkomst binnen 14 dagen na ontvangst van je aankoop te ontbinden. Hiervoor kun je gebruik maken van het modelformulier, maar dit is niet verplicht. Je kunt dit mailen naar klantenservice@voordeeldrogist.eu of schriftelijk of via post. Na ontbinding vragen wij je om de betreffende aankoop binnen 14 dagen te retourneren naar het adres op het modelformulier. Het retouradres is: T.a.v. retouren o.v.v. uw ordernummer, TopCommerce B.V. - Cairostraat 127 - 3047BB Rotterdam. Dit kan zonder opgave van redenen. De kosten van de retourzending komen wel voor jouw eigen rekening.


Producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken zijn uitgesloten. Wanneer mogelijk ook graag andere producten met originele verpakking retourneren.


Gevolgen van de herroeping 

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten door een andere leveringswijze dan de goedkoopste standaardlevering), binnen 14 dagen na onze ontvangst van je besluit tot herroeping terug. Indien je slechts een deel van je bestelling retourneert, worden de kosten voor levering niet vergoed.


Terugbetaling 

We betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anders hebt ingestemd. In ieder geval worden er voor de terugbetaling geen kosten in rekening gebracht. We mogen wachten met terugbetaling totdat we de goederen hebben teruggekregen, of totdat je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, afhankelijk van welk tijdstip eerder valt. Je dient de goederen onverwijld, maar in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit tot herroeping aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen zijn voor jouw rekening.


Ons retouradres is: 


T.a.v. retouren o.v.v. uw ordernummer
TopCommerce B.V.
Cairostraat 127
3047BB Rotterdam


Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.


Uitgezonderd van het herroepingsrecht zijn onder andere verzegelde producten die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet geschikt zijn om te worden teruggezonden en waarvan de verzegeling na levering is verbroken. Raadpleeg voor deze en andere uitsluitingen ook de algemene voorwaarden.