BETAALMETHODES

iDeal

Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als je al telebankiert, kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je jezelf daarvoor hoeft aan te melden.


Kenmerken:

  • Wanneer je bestelt op een werkdag voor 17:00, dan wordt je bestelling de zelfde dag verzonden.
  • Je rekent snel en eenvoudig af in de vertrouwde internet betaalomgeving van je eigen bank.
  • Betalen met iDEAL is gratis.


PayPal

Dit is een snelle en volledig veilige betaalmethode. Met behulp van je eigen e-mailadres en PayPal wachtwoord kun je zelf online betalingen verrichten. Voor deze betaalmethode worden er €0,99 aan transactiekosten in rekening gebracht.


Creditcard

Betaal via een beveiligde verbinding met je creditcard (Mastercard, Visa of Amex). Deze manier van betalen is veilig en gemakkelijk.


Wanneer je geld overboekt vanaf een buitenlands rekeningnummer, altijd de BIC en IBAN Codes vermelden, anders zullen de extra kosten die hiervoor in rekening worden gebracht worden doorberekend aan de klant.


Bij een vooruitbetaling verwerken wij de order zodra wij de betaling hebben ontvangen. Het duurt ongeveer 2 werkdagen voordat een vooruitbetaling verwerkt is. Vervolgens gelden de levertijden die op dat moment op de site vermeld staan.


Achteraf betalen: Riverty (voorheen: Afterpay)

Met behulp van achteraf betalen kun je eerst de bestelling ontvangen en hoef je daarna pas over te gaan tot betaling. Wel zo gemakkelijk. Je betaalt achteraf met behulp van de betaalknop in de e-mail die we na de bestelling versturen. De bestelling zal direct worden uitgeleverd, mits alle artikelen op voorraad zijn. Je betaalt pas wanneer je de bestelling hebt ontvangen. De betaalmethode achteraf betalen is alleen mogelijk voor natuurlijke personen met een Nederlands rekeningnummer. Voor klanten met een buitenlands rekeningnummer en voor zakelijke klanten is het niet mogelijk om van deze betaalmethode gebruik te maken.


Kenmerken:

  • Wanneer je bestelt op een werkdag voor 17:00, dan wordt je bestelling de zelfde dag verzonden
  • Betalen met Achteraf betalen is gratis.


Verwerking betaling

Bij een vooruitbetaling verwerken wij de order zodra de betaling is ontvangen. Het duurt ongeveer 2 werkdagen voordat een vooruitbetaling verwerkt is. Vervolgens gelden de levertijden die op dat moment op de site vermeld staan. Wanneer je achteraf betaalt, wordt je bestelling eerst geleverd en kun je vervolgens betalen via de betaalknop in de e-mail.


Op alle overeenkomsten en geschillen tussen partijen is het Nederlandse recht van toepassing. Alle prijzen staan vermeld in euro's en zijn inclusief BTW.